Zastupstva i prodaja

Impertek S.r.l.

Od rujna 2003. god. ekskluzivni smo zastupnik talijanskog poduzeća IMPERTEK S.r.l., svjetski priznatog proizvođača elemenata za razne vrste hidroizolacija (bitumenske, PVC, Polioelefin-TPO, ECB, EPDM) kao što su slivnici, odzračnici, elementi za izdignute podove ili prohodne staze, nosači gromobrana, pričvrsni elementi za tunele i temeljne zidove, waterstop trake, dilatacione trake. Svoju primjenu ovi proizvodi pronalaze u svim područjim građevinarstva, od niskogradnje i visokogradnje do gradnje tunela. O kvaliteti proizvoda jamče vrhunski svjetski proizvođači materijala za hidroizolacije koji prefabricirane elemente kupuju kod IMPERTEK- a. Garanciju također pruža i veliki broj tih elemeneta do sada ugrađenih u niz objekata u Hrvatskoj kao što su Metro, Billa, Kaufland, McDonalds i mnogi drugi, gdje su se dokazali kao proizvodi vrhunske kvalitete. Više o poduzeću IMPERTEK S.r.l. i katalog proizvoda možete pronaći na njihovoj web stranici.

Roba sa skladišta dostupna Vam je odmah, a ukoliko je potrebno robu naručiti kod proizvođača, to ćemo učiniti u najkraćem mogućem roku. Za sva pitanja vezana uz primjenu, rokove, cijene ili načine plaćanja, nazovite nas.

Sempergreen

Zastupnici smo tvrtke Sempergreen čije proizvode možete pogledati OVDJE. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano uz njihovu ponudu ili želite naručiti proizvode iz njihovog asortimana javite nam se bez obaveza. Na usluzi smo vam za savjete ili dodatna objašnjenja kako biste odabrali najbolje rješenje za vaše potrebe.

Reference

Referentni radovi

Pogledajte naše referentne radove i uvjerite u zadovoljstvo naših klijenata

Sve reference

Kontakt

Imate projekt za nas?

Dugogodišnje iskustvo i stručni djelatnici osnova su na kojoj gradimo kvalitetu u svim područjima našeg rada.

Pošaljite upit

Hidrosan

Referentni radovi

Poduzeće Hidrosan gradnja d.o.o. bavi se izvođenjem svih vrsta radova na području hidroizolacija (ravni krov, temelji, podrumi, rezervoari, bazeni, lagune).

Posjeti Hidrosan