• hidrogreen_naslovna (1).JPG
  • hidrogreen_naslovna (2).jpg
  • hidrogreen_naslovna (3).jpg
  • hidrogreen_naslovna (4).jpg
  • hidrogreen_naslovna (5).jpg
  • hidrogreen_naslovna (6).jpg

Zeleni krovovi za zdrave gradove!


Naša je osnovna djelatnost primjena zelenog krova u graditeljstvu. Zeleni krov dio je prirode preseljen na krov nakon što je njegovo mjesto zauzela građevina i mnogi su razlozi za njegovu sve veću primjenu.

Razvoj vlastitog sustava zelenih krovova HIDROGREEN započeli smo još 2004. godine. Danas tvrtka ZELENI KROVOVI d.o.o. nastavlja s primjenom već dokazanih vlastitih izvedbi i razvojem najrazličitijih vrsta zelenih krovova, od najjednostavnijih ekstenzivnih, do zahtjevnih intenzivnih, uključujući i pravi krovni vrt s najširim mogućnostima kako ozelenjavanja tako i korištenja. Razvoj i primjena najkvalitetnijih materijala naše su trajno opredjeljenje. Obzirom na to da je riječ o sustavu razvijenom vlastitim znanjem, možemo ponuditi suradnju u svim fazama, od idejnog rješenja, preko izrade projekta s detaljima i troškovnika, do isporuke materijala i ugradnje.

više o nama...

 

Zastupnici smo tvrtke Sempergreen čije proizvode možete pogledati OVDJE. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano uz njihovu ponudu ili želite naručiti proizvode iz njihovog asortimana javite nam se bez obaveza. Na usluzi smo vam za savjete ili dodatna objašnjenja kako biste odabrali najbolje rješenje za vaše potrebe.

 


Od rujna 2003. god. ekskluzivni smo zastupnik talijanskog poduzeća IMPERTEK S.r.l., svjetski priznatog proizvođača elemenata za razne vrste hidroizolacija (bitumenske, PVC, Polioelefin-TPO, ECB, EPDM) kao što su slivnici, odzračnici, elementi za izdignute podove ili prohodne staze, nosači gromobrana, pričvrsni elementi za tunele i temeljne zidove, waterstop trake, dilatacione trake.

pročitajte više...